Exista anumite produse pe care o mare parte dintre voi le-ați considerat interesante și utile în perioada pandemiei și ne-am decis să facem un top, poate va servi ca și inspirație pentru perioada ce va urma.

1. Dopuri de urechi pentru motociclisti New MotoSafe Pro

Putem să înțelegem de ce au fost alese aceste dopuri de urechi de la Alpine, acestea fiind de foarte bună calitate și venind ca și set cu două perechi de dopuri, cutie specială pentru depozitarea în condiții igienice și practice, dar și un spray de curățare.

Dar am putea să adăugăm un mare semn de întrebare, deoarece nu înțelegem exact de ce dopurile de urechi pentru motocicliști au fost atât de căutate, putem doar să presupunem că toată lumea s-a pregătit pentru nenumăratele plimbări pe care vom putea să le facem odată cu ieșirea din izolare. Ceea ce este minunat. În plus, prețul este unul foarte avantajos!

2. Dopuri de urechi Alpine Sleep

Câți dintre noi nu am avut nopți la rând în care ne-am perpelit în pat fără să putem să adormim, poate chiar datorită unor zgomote care în mod normal nu ne-ar fi deranjat? Din nefericire, în jur de treizeci la sută din populație nu poate experimenta această plăcere. Acest grup de persoane suferă de probleme de somn din cauza sforăitului partenerului, zgomotului de la vecini, colegilor zgomotoși din dormitorul internatului sau traficului stradal. Deprivarea de somn poate duce la probleme de sănătate sau oboseală cronică, cu riscul apariției sindromului ”burn-out”. Pentru asigurarea unui somn odihnitor, Alpine a dezvoltat dopurile de protecție perfecte pentru dormit, aceste SleepSoft, o adevărată mană cerească în această perioada. 

 

3. Set Boutique Travel Husa Pasaport + Eticheta Bagaj

Explicația acestei achiziții ar putea fi aceea că acest set poate fi un cadou deosebit pentru pasionații de călătorii, la un cost destul de mic, fiind un reminder foarte frumos al faptului ca în curând ne vom putea relua obiceiurile sănătoase de a călători. Acest produs a fost achiziționat singur, sau împreună cu o geanta mică de voiaj, sau o husă de troler. Vă reamintim faptul că la cerere, asiguram GRATUIT ambalarea pentru cadou.

4. Valizele Trunki ( Unicorn, Buburuza, George, Boris si Flora)

Din discuțiile cu clienții noștri am aflat un lucru încântător, și anume că și cei mici sunt nerăbdători să plece în vacanță, să vadă marea, să plece la bunici sau în excursii pe care părinții le promit la ieșirea din izolare. Vorbesc mult despre acest lucru și își pregătesc bagajele, iar dacă nu au un bagaj deosebit, îl solicită, pentru a fi pregătiți. Da…îi înțelegem foarte bine 🙂

Un lucru important, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, am pregatit si pachete cu prețuri mai avantajoase. Iar aceste bagaje pentru copii sunt minunate, deoarece sunt foarte distractive, sunt bagaje de cabină de care cei mici vor învăța sa aibă grijă înainte, dar și în timpul călătoriilor.

5. Perna de masaj Konig

Acestă pernă este cu siguranță o investiție bună, având în vedere faptul că se poate folosi cu succes atât acasă, pentru relaxare, în timp ce savuzei cafeaua preferată sau citești, cât și în timpul zborurilor și călătoriilor.

Și ne bucuram tare să anunțăm noutățile din magazin, în materie de relaxare. Întreaga gama de produse premium Breo este acum disponibilă și crede-ne, sunt produse care vor duce relaxarea la un alt nivel. Le găsești aici.

Te așteptăm cu drag în magazin!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: