Planurile de viitor au fost făcute? Atunci hai să bifăm și problema bagajului de mână!

Mai jos vei găsi un top 10 al propunerilor noastre de trolere de cabină (bagaje care pot fi depozitate în compartimentele superioare ale avioanelor), toate cu prețuri sub sau în jurul prețului de 300 Ron.

 

 Troler de cabină travelite Kite – 54 cm – 4 roti duble

Acesta este unul dintre modelele de troler care arată mult mai bine în realitate  și are ca și principal avantaj greutatea redusă – doar 1,9 kg, ca să nu mai spunem că raportul calitate-preț este greu de egalat.

 

Troler de cabină Lamonza Marshal 

Gama Marshal de la Lamonza este deja foarte cunoscută și este una dintre preferatele nostre datorită varinatelor de marimi disponibile ( 40x30x20 cm – troler acceptat gratuit în cabină la majoritatea companiilor aeriene precum Blue Air, Wizz AIr sau Ryan Air, mai nou și Tarom; 55x40x25 cm; 70x42x24 cm; 80x47x27 cm). Alege culoarea care ți se potrivește ( roșu sau negru).

 

 

 

Troler de cabină Lamonza CAPRI 55 cm – ABS 

Dacă ești adeptul unui stil clasic, business, dar modern, atunci trebuie să îi acorzi acestui model atenție sporită. Materialul seriei este un abs durabil cu aspect elegant, roțile sunt silențioase iar interiorul este suficient de încăpător. Poți să alegi dintre 4 culori deosebite.

 

 

Troler de cabină Lamonza Blend – 57 cm – 4 roti duble

Ce ne place mult la acest troler este design-ul foarte colorat, jucăuș, potrivit atât pentru adulții cu personalitate creativă, dar și copiilor. Nici compartimentarea nu trebuie uitată, trolerul are buzunare atât în interior, cât și în exterior, fiind foarte practic.

 

Troler de cabină travelite Orlando – 55 cm – 4 roti

Este un alt model pe care vi-l recomandăm cu căldură, în special pentru călătoriile de 2,3 zile, pentru care trebuie să aveți spațiu suficient într-un singur bagaj de mână! Este un bagaj compact, din poliester de calitate, compartimentat practic în interior, dar și în exterior, unde aveți încă 2 compartimente pentru obiectele la care trebuie să ajungeși ușor (precum laptop, acte, tabletă, etc.)

 

 

Troler de cabină travelite GO – 55 cm, 4 roți 

Gama GO de la producătorul german travelite este una promoțională, disponibilă în stoc limitat.  A fost creată având în vedere aspectul practic al unui bagaj: culori oarecum neutre, rezistente la murdărie, dimensiuni standard pentru a se potrivi în orice context, 4 roți pentru mobilitate sporită și compartimentare practică. Prețul, având în vedere calitatea produsului, este unul foarte corect, chiar foarte bun în comparație cu prețul produselor similare.

 

Troler de cabină travelite Speedline – 53 cm – 2 roti 

Acesta este unul dintre Bestseller-urile InBagaj.ro și înțelegem perfect și de ce. Este un troler ușor, practic, rezistent atât la murdărie, cât și la utilizări multiple. Raportul calitet-preț este foarte bun și te aștepăm să îl încerci și tu.

 

Troler de cabină travelite Orlando – 54 cm – 2 roti

Pentru că unii dintre voi preferă variantele de troler cu 2 roți, vă propunem modelul Orlando, un troler care răspunde cu succes nevoilor pentru o călătorie de câteva zile ca și unic bagaj, dar și acelora pentru călătorii mai lungi, ca și bagaj secundar! Materialul este de foarte bună calitate, interiorul este bine compartimentat și puteți alege din cele 3 culori disponibile.

 

 

Troler pentru copii Heys Unicorn, 2 roți

Am dorit să includem troler în topul nostru deoarece acest troler încăpător este ideal pentru călătoriile scurte sau lungi cu cei mici.
Materialul folosit este rezistent, cele doua roți ale trolerului îl fac extrem de ușor de utilizat, iar modelul este actual și îndrăgit de copii. Ne place mult!

 

Troler de cabină Ella Icon NEO – 54 cm,  2 roti

Încheiem topul cu o propunere foarte colorată, potrivită oricărui tip de călător. Trolerul NEO de la Ella Icon se găsește în 3 culori ( Negru, mov și albstru), toate cu motivul colorat pe față.

V-au plăcut variantele pe care vi le-am prezentat? Dacă nu știi ce să alegi sau dorești și mai multe variante, nu ezita să ne contactezi la adresa noastră contact@inbagaj.ro sau la telefon 0761.105.117. Te așteptăm cu drag!

Echipa InBagaj.ro


8 comentarii

Damian · 9 aprilie 2020 la 19:09

Londra, Istanbul, Maldive 🙂

Cristina · 10 aprilie 2020 la 16:56

Londra, Isntabul, Dubai

Pascu Roxana · 11 aprilie 2020 la 14:02

Istanbul, Londra, Egipt

Andrei Marin · 12 aprilie 2020 la 12:05

Londra, Egipt, Dubai

Maria · 13 aprilie 2020 la 17:21

Londra, egipt, Berlin ?

Ana Dia · 16 aprilie 2020 la 18:29

Istanbul, Londra, Dubai

Monica · 17 aprilie 2020 la 19:12

Londra, Istanbul, mykonos

Ce obiecte sunt permise în bagajul de mână? | inbagaj.ro · 4 noiembrie 2021 la 13:53

[…] Dacă nu deții încă un bagaj de mână, am facut noi o selecție de 10 trolere cu un raport calitate-preț foarte bun, o găsești aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: