Un portofel de calatorie multifuncțional

 

Așadar, dacă în acest moment, fiind în oraș, la plimbare sau chiar în călătorie ( deși acest lucru este mai puțin probabil în vremurile noastre), ar trebui să scoți tot ce porți prin buzunare sau prin geantă, ai face o mică grămăjoară în fața ta?

Ar fi mai simplu dacă toate lucrurile ar sta frumos aranjate într-un singur portofel, care în varianta cu upgrade ar avea chiar și o baterie externă care te-ar scoate din încurcătură în zilele mai lungi prin oraș?

Ce zici de portofelul nostru? Mai jos vei vedea o variantă de aranjare a lucrurilor personale într-o situație de călătorie, dar destul de relevantă și pentru viața de zi cu zi, când listele de cumpărături sau TO-DO-uri au loc perfect, spațiile pentru carduri vor fi folosite până la ultimul, iar mărunțișul va fi la îndemână în orice moment. Telefonul va avea spațiul dedicat în buzunarul exterior, ca să ajungi repede la el.

 

 

Poți să alegi și un detaliu de culoare, fermoarul are trei variante, gri, albastru sau roșu.

Portofelul intră foarte bine într-o geantă de mână sau de umăr, dar poate la fel de bine să fie folosit ca și geantă/borsetă, cu ajutorul baretei cu care acesta poate atârna simplu la încheietura mâinii.

Mai jos ai varianta cu baterie externă de 4000mAh, priză universală și indicator de încărcare. Întâlnirile sunt lungi și uneori se succedă într-un ritm care nu-ți permite nicio pauză de „refill”, așa că poți să scapi de această grijă și să rămâi conectat/ă la tot ceea ce contează pentru tine.

 

Dacă îți plac și le apreciezi utilitatea, le găsești aici.

Și nu uitați că suntem aici dacă aveți întrebări legate de produsele noastre.

 

Echipa InBagaj.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: