În fiecare an căutam cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi. Și în fiecare an ne lovim de aceleași produse plictisitoare, pe care le-am mai cumparat și în anii trecuți.

Anul acesta am venit în ajutorul vostru cu un ghid extensiv de cadouri pentru pasionații de călătorii, în care am ales cele mai iubite produse, care suntem siguri că vor fi apreciate de cei dragi ție. Inspiră-te din lista noastra și fi tu Moș Crăciun anul acesta. Nu uita, am extins termenul de retur pentru toate produsele achiziționate înainte de sărbători până pe 10 ianuarie. Așa că, dacă cadoul ales nu este bine primit, acesta poate fi returnat sau schimbat fără complicații.

 

Cadouri Clasice (Pentru Ea)

Portofel

Unul dintre cele mai clasice cadouri este și unul dintre cele mai apreciate.

Portofelul XL este foarte mare și potrivit pentru toate cardurile, bancnotele, monedele tale, dar și pentru documente de călătorie precum pașaport sau bilete de avion. Toate în siguranță într-un singur loc.
Caracteristici: 5x sloturi pentru carduri de credit, 1x compartiment pentru documente mai mari sau bancnote, 1x compartiment pentru monede extra mare
• Super ușor, datorită Tyvek® rezistent la rupere și hidrofug – un material 100% reciclabil
• Se simte ca hârtia
• Creat și produs la Berlin

Nu uita să lași o bancnotă în portofel înainte să îl oferi cadou, se spune că aduce noroc celui care primește acest cadou!

Vezi portofelul Frida de la I love Paper sau toata gama de portofele.

Poșetă

Gențile IN.ZU se remarcă prin originalitate și eleganța design-ului. Acestea sunt funcționale, ergonomice și de foarte bună calitate, din materiale tehnice și inovatoare.

Acestea sunt adesea realizate din țesături din lumea sportului și în special a motociclismului, prin urmare robuste și ușoare; alteori declinat în versiuni mai romantice. Toate componentele genților In.Zu sunt testate riguros pentru a garanta întotdeauna un produs de încredere. Versatile în utilizare, sunt genți care trebuie interpretate, făcute proprii și folosite fără limite. Fiecare geanta este realizată integral manual în Italia.

Preferatele noastre sunt gențile de la IN.ZU, pe care le găsești la reducere în această perioadă.

Rucsac

Pentru o ținută casual, poți alege un rucsac simplu sau vesel, în funcție de personalitatea celei căreia vrei să îi faci cadoul.

Alegerea noastră?

Rucsacul Lil Ledy de la Travelite și Porta de la Lamonza

Carte

Niciodată nu ai prea multe cărți, niciodată nu te poți plictisi de citit. Cel puțin acesta este motto-ul nostru. Dacă nu ai plecat niciodată în concediu cu mai mult de 4 cărți după tine, atunci nu știi ce pierzi.

Alege o carte din selecția noastră atent aleasă și fă o bucurie cuiva drag.

Husă pașaport

Nimic nu spune mai mult “ador să călătoresc” decât grija acordată pașaportului. Vizele atât de prețioase și uneori dificil de obținut stau alături de amintirea locurilor vizitate. Cine are cele mai multe ștampile pe pașaport? Grija acordată pașaportului nu trebuie omisă. O husă îl va proteja și îl va infrumuseța în modul unic în care alegi, și se va menține ca nou, indiferent de numărul de utilizari.

Poți alege o husa simplă, într-o singură culoare sau ceva mai curajos, cum sunt husele de pașaport de la I like Paper.

Husele de pașaport I like Paper sunt create din materiale inovatoare și sunt rezistente la apă și la rupere, și 100% reciclabile. Captușeala este din velur gri, catifelat.

 

I Like Paper – Brand german – produse hand made 100% în Germania

I Like Paper este un brand german înființat în 2012, de o echipă berlineză tânără, care creează și produce in Germania accesorii colorate din Tyvek®, un material impermeabil, asemănător hârtiei, dar foarte rezistent. I Like Paper produce peste 30 de produse diferite, care vin în mai multe modele, culori, design-uri. Aceasta include ceasuri, poșete, huse pentru smartphone, huse pentru laptop, accesorii de sufragerie și articole de papetărie. Desenele sunt realizate de artiști, designeri, ilustratori și fotografi internaționali selectați. Toate produsele sunt fabricate manual în Kreuzberg, Berlin, iar majoritatea materialelor și instrumentelor sunt achiziționate de la companii locale. Din nou, ne place foarte mult husa de pașaport Frida.

Cadouri Clasice (Pentru El)

Geantă de voiaj

Gențile de voiaj sunt special concepute pentru cei cărora le place să călătorească fără prea multe complicații. Majoritatea pot fi folosite și pe post de geantă de sală, așa că geanta de voiaj va fi un cadou foarte apreciat de către orice bărbat.

Ce spui de aceasta geantă de la Travelite?

Borsetă

Borsetele și-au reluat popularitatea în ultimii ani și sunt mai chic ca niciodata! Alege o borsetă clasică din selecția noastră de borsete. Indispensabile în orice călătorie, acestea îți țin documentele și banii ferite de hoți.

Vezi toata gama de borsete.

Portofel

Avem o selecție interesantă de portofele, de la stiluri clasice, la stiluri minimaliste sau mai îndrăznete. Și nouă ne este dificil să alegem unul singur, așa că te invităm să vezi toată colecția de portofele de călătorie!

Business Travel

Uneori, ai nevoie de puțina inspirație. Categoria noastra de business travel conține o gamă foarte largă de produse din care poți alege – packing cubes, portofele, rucsacuri și genti pentru laptop, încărcătoare. Totul pentru cei hotărâți și puși pe treabă.

Vezi categoria.

Cadouri Clasice (Pentru Copii)

Troler

Când vine vorba de călătoria cu copiii, nu este niciodată prea devreme să le insufli puțină responsabilitate. Trolerul lor le va ține lucrușoarele și jucariile laolalta și le va ține de urât toată călătoria.

Să vezi mândrie atunci când vor avea propriul lor troler cu care vor merge în aeroport de la o poartă la alta. De exemplu, poți alege un troler Trunki, sau un troler cu personajul preferat al copilului tău.

Rucsac

7 A.M.® Enfant, cu sediul în New York, a fost fondat de un designer francez care a căutat să atingă dorințele și nevoile părinților, anticipând tendințele și mișcările stilului și încorporându-le în linii de produse accesibile.

Rucsacurile de la 7 A.M.® Enfant au un stil cosmopolit, fiind ideale atât pentru vacanță cât și pentru școală. Cu design interesant și create din materiale rezistente, acestea vor deveni în scurt timp preferatele copiilor!

Set pernă și pled

Pentru cei mici, nimic nu spune mai mult confort decât setul pernă și pled pentru călătoriile cu mașina de la Trunki.

SnooziHedz este un inovativ produs 3-in-1: tovarăș de călătorie, pernă și păturică, perfect pentru un somnic în timpul drumului.
SnooziHedz se deschide cu ajutorul unui fermoar pentru a-și dezvălui conținutul: o păturica moale din fleece și o perna gonflabilă durabilă, care îi vor asigura micuțului tău un plus de confort în timpul călătoriei.
Păturica înfățisează un personaj simpatic care este în acelați timp și buzunar pentru ursuleț sau alte jucării preferate ale micuților.
SnooziHedz include sistemul unic Trunki GripTM, care permite atașarea pledului de pernă, fără ca acesta să mai alunece în timpul drumului, părinții putând sta relaxați știindu-și micuții în deplin confort.

Pinguinii sunt preferații tuturor, nu? Cum este setul Pinguin de la Trunki.

Cadouri inedite

Hartă răzuibilă

Alege o hartă răzuibilă inedită, cum este Harta răzuibilă Editia Oceane sau Harta răzuibilă Editia ” F*#?ING WORLD”. Nu vei da greș cu nici un cadou de la Luckies of London.

Luckies of London este chiar definiția cadoului perfect. Inventatorii hărții răzuibile originale, au reușit să o reinterpreteze și să aducă mai multe modele inedite, pentru toată lumea. Poți vedea produsele care ne-au atras nouă atenția (în calitate de pasionați de călătorie) aici: Hărți răzuibile.

Tricou

Nimic nu spune mai mult despre ceea ce ești și ceea ce îți place să faci decât colecția noastră de Tricouri pentru Călători, disponibile atât pentru doamne cât și pentru domni:

Care este preferatul tău?

Beauty case

Vremurile în care doamnele și domnii călătoreau cu jumătate din garderobă s-au dus de mult. Cu cât suntem mai frugali acum și mai axați pe light packing, sau light travel, cu atât trebuie să insistăm mai mult pe îngrijirea personală. Ridurile, petele și alte semne de bătrânețe nu iau vacanță atunci când luăm noi vacanță. Și nu vrei să te prinda locul de poză perfect fără să ai părul perfect și tenul hidratat, nu?

Așa că, îți recomandăm un beauty case suficient de încăpător pentru toate produsele de îngrijire și styling de care ai nevoie în vacanță.

Alegerea noastră este beauty case-ul de la Titan, Spotlight Flash, disponibil acum și cu 20% reducere.

Camera sport & Camera de bord

 

Pentru pasionații de sporturi extreme și nu numai, camera sport te ajută să înregistrezi momentele memorabile din călătoriile tale.

Inițial utilizate ca o măsură de siguranță, camerele de bord sunt acum folosite de toată lumea, pentru orice motiv. Uneori vrei să revezi peisajele minunate pe care le-ai văzut în vacanță, alteori vrei să te asiguri că ce ai vazut pe marginea drumului era într-adevăr o vulpe. În orice caz, te poți baza pe camerele de bord de la inBagaj.

Dopuri de urechi

Un cadou atât de trivial aduce atât de multă bucurie purtătorului: la concerte, în timpul zborului sau pentru părinți, în momentul în care zgomotele te distrag și te deranjează, alege niște dopuri de urechi pe care te poți baza.

Categorii: Shopping

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: