Prietenii păroși fac parte din viața noastră și de cele mai multe ori, pe lângă faptul că ne place să ne însoțească peste tot, ne este foarte greu să le găsim găzduire pe perioada vacanței. Ca să nu mai amintim faptul că hotelurile pentru animăluțe nu sunt ieftine deloc!

Soluția ideală, dacă deranjul nu e prea mare 🙂 este să ne luăm prietenul cu noi în vacanță. Nu orice hotel primește cu brațele deschise oaspeți patrupezi, dar sunt câteva unde atât voi, cât și patrupedul vostru, vă veți simți minunat.

Iată mai jos o listă de 7 hoteluri de la mare și de la munte, sperăm să găsești o locație care să îți placă și să evadați macar la un sfârșit de săptămână în formulă completă:

 

Hotel Lido 3*-

Mamaia

Situat excelent, chiar pe plaja Kudos și la 600 m de renumita plajă H2O, acest hotel de 3* oferă o serie de gratuități precum parcare lângă locație, WI-FI, dar și vedere minunată la mare. Este unul dintre hotelurile de familie de pe litoralul Marii Negre.

Prețurile la acest hotel pornesc de la 69 Ron/ Noapte/Persoană – contacteaza-ți agentul de turism, sau direct hotelul, pentru oferte adaptate nevoilor tale.

Hotel 2d Resort & Spa 3*-

Neptun

Printre avantajele pe care turiștii le-au enumerat cu privire la acest hotel se află locația deosebită, pe malul lacului Neptun, foarte aproape și de plajă, la doar 300 m. În afară de acest lucru, hotelul oferă două piscine, parcare gratuită, WI-FI gratuit, centru de wellness și spa și restaurant propriu. Un alt aspect pe care l-am observat în review-uri, este acela că personalul este foarte serviabil, iar curățenia este impecabilă. Acomodarea animalelor de companie se acceptă, însă hotelul percepe o taxa suplimentară.

Prețurile la acest hotel pornesc de la 200 Ron/ Noapte/Persoană – contacteaza-ți agentul de turism, sau direct hotelul, pentru oferte adaptate nevoilor tale.

Hotel Esplanada 4* –

Constanta

Acest hotel este o variantă excelentă, dacă îți plac cazările mai intime, ca și cum ai fi cazat la prieteni. Acesta se află în Constanța, la doar 150 de metri de plaja Modern, deci ușor accesibilă, oferă cazare confortabilă, curată, alături de o curte generoasă unde cafeaua de dimineață va fi savurată în liniște. Parcarea și internetul sunt gratuite, la fel ca și cazarea animalelor de companie.

Prețurile la acest hotel pornesc de la 100 Ron/ Noapte/Persoană – contacteaza-ți agentul de turism, sau direct hotelul, pentru oferte adaptate nevoilor tale.

 

 

Pensiunea Zen 4*- 

Vama Veche

Aceasta este o pensiune nouă, situată într-una dintre cele mai iubite stațiuni de la Marea Neagră. Te vei bucura aici de cazare de 4* în camere cu aer condiționat, restaurant, parcare privată gratuită, Wi-Fi gratuit, totul la doar 500 m de plaja Amphora. Aici se pot percepe taxe pentru animăluțele de companie.

Prețurile la acest hotel pornesc de la 200 Ron/ Noapte/Persoană – contacteaza-ți agentul de turism, sau direct hotelul, pentru oferte adaptate nevoilor tale.

Hotel Ioana 5* –

Sinaia

Iubitorii de munte, de plimbări în natură, la aer curat, se pot bucura de acest loc absolut minunat, situat chiar deasupra orașului Sinaia, dar departe de zumzetul urban. Pe lângă locația superbă, camerele mari și confortabile și curățenia impecabilă, restaurantul este pregătit să te încânte cu preparate din bucătăria internațională, pe care le poți servi în grădina liniștită a hotelului.

Prețurile la acest hotel pornesc de la 240 Ron/ Noapte/Persoană – contacteaza-ți agentul de turism, sau direct hotelul, pentru oferte adaptate nevoilor tale.

Hotel Silver Mountain & Spa 4* –

Poiana Brasov

Bucură-te de relaxare în inima munților! Hotelul oferă un Spa generos, piscină interioară și exterioră, priveliști minunate către munți de la terasele camerelor, toate pentru un sejur cât mai relaxant. Hotelul se află la aproximativ 1,7 km de telecabina Capra Neagră și la 2,1 km de Telegondola Postăvarul.

Prețurile la acest hotel pornesc de la 200 Ron/ Noapte/Persoană – contacteaza-ți agentul de turism, sau direct hotelul, pentru oferte adaptate nevoilor tale.

 

CASA CHITIC – Str Nicolae Balcescu 13 – Brasov

Cine nu iubește city-break-urile? Brașov este una dintre cele mai frumoase destinații de acest fel din Romania, la îndemână dacă ești din București ( dar accesibilă din multe colțuri ale țării). Sunt câteva locații care acceptă animale de companie în Brașov, însă noi ne-am oprit la acest guesthouse care se află la doar 200 m de Piața Sfatului și 500 m de turnul Negru. Personalul este amabil, camerele sunt confortabile și curate, iar dimineața poți savura un mic dejun tradițional.

Este o locație cu un raport bun calitate preț, prețurile pornesc de la 80 Ron/ Noapte/Persoană – contacteaza-ți agentul de turism, sau direct hotelul, pentru oferte adaptate nevoilor tale

Dacă dorești o locație mai elegantă, departe de aglomerația orașului, e bine să știi că și Hotel Kronwell 4* Superior acceptă cazarea animalelor de companie, cu o taxă suplimentară. Acest hotel se află la aproximativ 3,5 km de centrul orașului Brașov, dar compensează cu o serie de facilități care te pot ține ocupat o bună parte din timp. Pe lângă confortul camerelor elegante și bine dotate, în această locație te poți relaxa la centrul Spa, la studioul de fitness sau la piscină, ori servind delicatese la restaurantul Adagio sau la C-Bar.

 

 

Ce zici? Îți plac alegerile noastre? Dacă te-ai cazat la un hotel prietenos cu patrupezii, nu ezita să lași un comentariu care poate ajuta alți posesori de animale să se simtă cât mai confortabil în vacanțe alături de prietenii lor.

 


2 comentarii

Marius · 6 august 2023 la 17:57

https://www.facebook.com/RomaniaPetFriendly
https://www.facebook.com/groups/981851842852448

Adunăm comorile pet-friendly din întreaga țară! Dacă ai o pensiune sau cunoști una unde blănoșii sunt primiți cu brațele deschise, te invităm să faci parte din comunitatea noastră. Înscrie-ți locația pe platforma noastră și ajută-ne să creăm un ghid pet-friendly unic în România. Pentru că fiecare patruped merită o aventură minunată alături de stăpânii săi!

Harta cu locuri pet friendly București • CITADINA · 31 ianuarie 2021 la 20:49

[…] de la Inbagaj.ro cu 7 locații minunate pet friendly din Romania ( 4 variante pe litoral) (iun […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: