Minunății în categoria trolere copii! Vine vara și mai aproape sau mai departe, vom încerca să organizăm călătorii cu întreaga familie. Am pregătit pentru voi o gamă foarte variată de trele copii, rucsacuri ieftine dar practice și încăpătoare și multe alte produse care sigur vor fi pe placut micilor exploratori.

Faceți cunoștință cu prietenii sportivi! Trolerul pentru copii cu 2 roti Heys Hockey Puck de 41 cm și trolerul pentru copii Fotbal de 41 cm sunt prelungirea firească a oricărui mic împătimit de sporturi precum fotbal sau hochei. Copiii își manifestă din ce în ce mai puternic personalitatea și își doresc lucruri care să le placă, dar să îi și reprezinte.

Micile prințese au nenumărate modele din care să aleagă. În topul preferințelor voastre sunt fără echivoc acest troler pentru copii, care sosește la pachet cu un rucsăcel copii foarte simpatic:

dar și acesta de la Trunki, pe care îl puteți achiziționa singur, sau insoțit de accesorii precum pernă de călătorie pentru copii, sau gentuța Geanta Trunki Tidy Bag Pink – creată inteligent pentru a încăpea într-o jumatate de valiza Trunki și a ține neîmprăștiate jucăriile celui mic: 

Noutățile vin tot de la Hyes Luggages Canada, care ne propun câteva variante cu aceeași temă, unicronul:

Nici fanele Hello Kitty nu sunt neglijate, avem modele extrem de simpatice de trolere copii cu această temă. Ce ziceți de un troler pentru copii din material textil, ușor, bine organizat, cu panou frontal durabil?

Dacă preferați variantele din carcasă dură, vă recomandăm acest model. Carcasa 3D prezintă o grafică Hello Kitty în relief, interiorul are o căptușeală cu design unic Hello Kitty, iar fetițele îl vor adora. 

Și nu uitați, dacă sunteți în căutarea unui ghiozdan troler copii, avem variante foarte potrivite pentru voi. De exemplu, acest troler al producătorului german travelite, cu 4 roți silențioase, mai multe compartimente încăpătoare și troler pentru a ușura sarcina copilului tău.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: