Există multe tipuri de bagaje, așa cum există multe tipuri de călătorii. Și de călători. Și de stiluri noi ale unui voiaj, care par să iasă tot timpul din tipare. Trebuie să știi însă că o valiză e mult mai mult decât un container pentru obiectele tale personale atunci când călătoreșți. E baza garderobei tale “mobile” și îți poate afecta foarte mult hainele și stilul de călătorie. A vorbi despre bagaje și trolere reprezintă o provocare, dar adevărata provocare e călătoria în sine și cât de relaxat poți fi pentru ea. Parafrazându-l pe scriitorul Marcel Proust, adevărata călătorie înseamnă și a privi totul cu alți ochi.

Înainte de a vă aventura să analizați diferitele stiluri de a călători – lucru pe care probabil îl faceți tot timpul, dar nu vă folosește la nimic, nu v-ar strica doar câteva recomadări.

Astfel, recomandabilă pentru un zbor cu avionul ar fi o valiză verticală cu roti ferme și o geantă pentru laptop.

În ceea ce privește celelalte stiluri de genți, acestea îți folosesc cu siguranță, deși nu sunt la fel de flexibile și au adesea mai multe dezavantaje decât un simplu troler cu roți verticale și o geantă pentru laptop. De exemplu, gențile speciale pentru îmbrăcăminte nu au structura care este de dorit să mențină o încărcare prețioasă și organizată și au dezavantajul suplimentar de a fi purtate de mână. Acest lucru nu este doar o corvoadă, e mai mult decât atât. Nu uitați că nu e distractiv atunci când veți avea de parcurs kilometri de coridoare pe aeroport. Asigurați-vă că puteți deplasa ușor trolerul prin aeroport și când vă îmbarcați și după ce aterizați.

Câteva recomandări:

Troler de cabină Ella Icon Style 55 cm

Troler de cabină Ella Icon Leaf 55 cm

 

 

Ce este înțelept să faceți

Spre exemplu, Ella Icon e un brand de bagaje premium, concepute în stil italian, cu design inovator. Produsele acestui brand satisfac și cele mai îndrăznețe dorințe în materie de luggage fashion, fiind realizate din materiale flexibile și rezistente la șocuri, cu fermoar durabil și mânere confortabile.

În cazul de față, este vorba despre acel savoir vivre cu bagajul tău. Este esențial să te simți bine, să nu ai nici pic de stres când ai bagaje

Apropo de cele mai îndrăznețe dorințe vis a vis de călătorii, iar un exemplu.

Când alegeți o geantă de voiaj sau un troler este important să le căutați pe cele care se vor încadra în compartimentul aerian al majorității aeronavelor.

Este înțelept să vă asigurați că are mânere bine construite, că este ușor să vă deplasați în toate direcțiile și chiar să vă puteți roți. Singurul moment în care trebuie să ridicați bagajul este acela când trebuie să îl așezați în compartimentul aerian, în spatele mașinii pe care ați inchitiat-o eventual, sau pe banda rulantă, în siguranță. Acesta va fi bagajul dvs. principal.

E de asemenea mai bine să ai cu tine un singur bagaj la un moment dat, scopul lui fiind de a transporta lejer articolele de care aveți nevoie. Poate însemna stocarea laptopului, a tabletei și a telefonului în interior, sau ar putea fi documente de la birou, un document important sau articole aleatorii. De asemenea, ar trebui să va împachetați accesoriile scumpe, cum ar fi inele, ceasuri etc. în această geantă, astfel încât toate să fie la îndemână.

 

 

Determinarea a ceea ce aveți nevoie

Adesea ceea ce vrei nu este neapărat ceea ce ai nevoie. Nu-i așa?

Primul pas pentru a stabili ce bagaj să iei cu tine este să examinezi factorii de călătorie: Cum călătoreșți? (aer, uscat, mare); Care este durata călătoriilor tale?; E pentru afaceri, plăcere sau ambele?; Vei veni acasă cu suveniruri sau cadouri?

Dacă ai stabilit bine aceste lucruri, tu cu tine, atunci călătoria ta va aduna emoţii, întâlniri, experiențe care te pot schimba. Poate te vei minuna asemenea unui copil, poate te vei îndrăgosti de cineva, poate vei găsi noi sensuri vieții tale. Vei descoperi că e fantastic să îți antrenezi mintea și sufletul.

Indiferent ce ți se va întâmpla (pozitiv) în călătorie, vorbim despre timp pentru trăiri și în niciun caz despre timp acordat bagajelor! Ține minte asta!

 

Să călătoriți mult vă dorim!

Echipa InBagaj.ro

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: