Merită să cumpărați un Trunki doar pentru o vacanță?

 

O foarte bună lecţie despre viaţa ne este predată de Micul prinț al lui Antoine de Saint Exupery: cei mici nu înţeleg lumea adulţilor pentru că aceştia sunt confuzi şi oarecum ciudaţi şi petrec mult prea mult timp preocupându-se de cifre, reguli și imagini…Alfel ar fi lumea dacă cei mari s-ar ocupa mai mult de nevoile celor mici.

De obicei oamenii mari sunt un pic stresați când vine vorba despre a pleca în călătorie cu copiii. Specialiștii în pediatrie spun că, indiferent dacă este prima  călătorie cu cei mici în vacanță, o călătorie cu copii va fi întotdeauna descurajantă. De la ce să împachetați și până la drumul în sine, totul este plin de potențiale griji. Cu toate acestea, există câteva lucruri  care te pot ajuta să nu fii stresat și să decurgă OK vacanța. Fie că ai bebeluși ori copii mai mari, gândește pozitiv.

vivre.ro

O achiziție pe termen lung

În timp ce ideea de a călători cu copiii ar putea fi copleșitoare, cel mai important lucru de reținut este ce fel de bagaje alegeți pentru cei mici. Pentru a fi mai lejer totul pentru tine, merită să arunci o privire la noi în magazin, unde o varietate de produse – valize și accesorii pentru copii îți stau la dispoziție. Tot aici veți observa faimosul Trunki, perfect pentru vacanța împreună cu cei mici. De ce faimos? Dacă nu știați, Trunki este un brand de bagaje de mână pentru copii, concepute de Rob Law. Produsul a devenit cunoscut după ce a apărut în serialul de televiziune din Marea Britanie, Dragons ‘Den, în 2006.

Trunki a câștigat peste o sută de premii de produse și design.

În 2016, Trunki a sărbătorit cea de-a zecea aniversare, iar în tot acest răstimp, brandul a vândut peste 3.000.000 de asemenea valize în peste 100 de țări din întreaga lume. În iunie 2011, Trunki BoostApak a fost prezentat la  postul de televiziune BBC1. Acum că știți despre ce vorbim, merită să achiziționați Trunchi (cu cele mai diverse și drăguțe forme) pentru copiii voștri și pentru mai mult decât o vacanță, iar ca și cadou, este o idee foarte inspirată!

 

Urmați-vă drumul cu valiza potrivită

Dacă arunci o privire pe inbagaj.ro ți se va dezvălui tocmai acest Trunki BoostApak menționat. Un scaun de mașină de călătorie pentru copii, care se dublează ca bagaj de mână și poate fi transportat ca un rucsac – credeți-mă, aveți nevoie de asta! Trunki BoostApak arată la fel ca un rucsac normal, dar ca bonus suplimentar, funcționează genial pentru protejarea articolelor delicate ale copiilor, printre altele. Deștept, nu? Nu uitați că, la modul general vorbind, mărimea și stilul valizei  copilului ar trebui să fie dictate de vârsta lui și de cum poate gestiona acest lucru.

De asemenea, nu ar trebui să omiteți faptul că atât copiii mici, cât și adolescenții preferă valizele ori trolerele colorate!  Veți observa la noi, dacă aveți curiozitatea, trolerele Travelite CITY – roz, turcoaz sau chiar navy – un troler accesibil, design modern, cu o protecție suplimentară la colțuri pentru un plus de siguranță și culori eclectice.  Aici avem un articol dedicat adolescentilor, unde veti gasi multe modele desebite.

 

S-ar putea să fiți obișnuiți să vă repeziți la mașină cu o grămadă de bagaje după voi. Ei bine, ca să nu mai procedați așa, simplificați-vă viața cu bagajele potrivite, pentru a vă bucura cu adevărat de vacanță.

Lăsați  lumea să se grăbească în jurul vostru, voi urmați-vă drumul cu valiza potrivită, atât pentru voi, cât și pentru cei mici.

 

Cu drag,

Roxana, InBagaj.ro

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: