Fara indoiala a fi diferit, a fi original, a iesi din tipare este un deziderat pentru majoritatea dintre noi, dar in special pentru adolescenti. Alegerile pe care acestia le fac ii definesc, spun multe despre ei si ii diferentiaza de ceilalti. Totul este important: felul in care se comporta, in care vorbesc, locurile pe care le frecventeaza, hainele si orice alt accesoriu care face parte din personalitatea lor.

Si pentru ca accesoriile de calatorie nu trebuie sa fie obligatoriu plictisitoare, trolerele se pot alege in functie de personalitatea purtatorului. Iata alegerile noastre pentru aceasta categorie de calatori:

  1. Trolerul Titan Shooting Star – roz, albastru sau verde – un troler foarte “aratos”, cu un design deosebit de stilat si material policarbonat rezistent. Designul si culorile sunt deliberat neconventionale. Pentru acest troler, expresia “Love at first sight” este mai mult decat potrivita! Detaliile de ordin practic nu sunt nici ele de neglijat, trolerul este fabricat din policarbonat, un material rezistent, are 4 roti duble, ceea ce-i asigura un rulaj fluent, iar interiorul este in aceleasi culori deosebite si bine compartimentat.

Troler de cabina Titan Shooting Star (S) 

2. Troler TITAN – SPOTLIGHT textil – acesta este un model de troler pe care producatorul l-a ”gandit” impreuna cu televiziunea germana pentru celebrul show “Next Topmodel” si este unul deosebit, elegant, feminin, care iese din tipare. Combina cu success zona de fashion cu functionalitea, este confectionat dintr-un poliester rezistent, are 4 roti duble si prezinta si buzunare frontale generoase.

 

Troler TITAN – SPOTLIGHT textil

3. Troler Travelite CITY – roz, turcoaz sau chiar navy – un troler accesibil, design modern, cu o protectie suplimentara la colturi pentru un plus de siguranta si culori eclectice. Suprafata acestuia este dura, din ABS, rezistenta la zgarieturi.

Troler de cabina travelite City 

 

 

vivre.ro

4. Troler ELLA ICON, RIVER – in variantaroz acest troler de cabina este foarte feminin, diferit prin culoare si design, despre care clar nu poti sa afirmi ca ar fi plictisitor. Adolescentii de sex masculin pot opta pentru variantele de gri si negru, lafel de interesante.

Troler de cabina ELLA ICON, RIVER

5. Troler Titan Paradoxx – wow! In varianta pe negru este extrem de masculin cu un “twist”, in varianta pe alb este foarte potrivit pentru o adolescenta nonconformista. Este un model deosebit care scoate din tipare orice purtator. In plus, acesta este inclus in gama bagajelor „indestructibile”, deoarece materialul incasabil realizat din polipropilena rezistenta.

Troler  de cabina Titan Paradoxx

6. Troler Lamonza Fantasy – galben – o culoare speciala, un design foarte actual. Este disponibil si in varianta de gri-antracit. Lamonza este una dintre cele mai indragite branduri din tara si ofera, pe langa produse de calitate, service gratuit pe toata perioada de utilizare a produselor.

Troler de cabina Lamonza Fantasy

7. Troler travelite Cabin – disponibil in 4 culori ( negru, antracit, turcoaz si roz-berry), este fabricat din material textil, dimensiuni potrivite pentru vacante chiar si mai lungi, cu un raport calitate-pret excelent. Unul dintre avantajele acestui bagaj de cabina este ca nu cantareste mai mult de 1,9 kg.

Troler  de cabina travelite Cabin

8. Troler MIRANO, Rivera – este un troler foarte usor, compact, disponibil pe rosu si roz pal. Acest bagaj de cabina exprima feminitate, eleganta si suplete. In plus, pretul accesibil este un mare plus.

Troler  de cabina MIRANO, Rivera

9. Troler travelite Lil’Ledy – trolere in culori vii, feminine, pentru adolescentele care nu se tem de modele iesite din tipar. Acest troler a fost conceput special pentru a exprima unicitatea din fiecare.

Troler  de cabina travelite Lil’Ledy

10. Troler travelite Kite Camuflaj – acest troler se aliniaza perfect la trendul army si este foarte actual.

Troler  de cabina travelite Kite Camuflaj

 


1 comentariu

Trolerul pentru copii Trunki, un cadou special! | inbagaj.ro · 7 decembrie 2019 la 18:41

[…] 10 trolere pentru adolescenti cu personalitate […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: