In fiecare an aceleasi intrebari, aceleasi „alergaturi” prin oras sau prin spatiul virtual, in cautarea cadourilor perfecte.  Stim ca exista o multitudine de variante minunate potrivite pentru cadourile de Craciun, dar stim si cat de important este sa te incadrezi intr-un anumit buget, pe care iti este confortabil sa il respecti.

Noi venim cu cateva idei in acest sens, impreuna cu promisiunea ca vom face tot posibilul sa iti oferim GRATUIT cel mai frumos ambalaj de Craciun (sau pentru orice alta sarbatoare importanta din viata ta sau a celor apropiati tie).

Mai mult de atat, am redus o serie de articole de interes in aceasta perioada, asa ca arunca o privire, sigur vei gasi produse interesante! Iar acum profita si de reducerile de pana la 50% la sute de produse, din cadrul campaniei Luna Copiilor

 

Daca bugetul tau este 100 Ron/Cadou, atunci iata ce ai putea sa ai in vedere:

 

  1. Agenda/Notebook Vintage A6 de calatorie cu coperta din Piele ecologica Albastru   Daca doresti si o completare, iti recomandam selectia noastra de carti. Cine nu primeste cu bucurie o carte  buna, impreuna cu o agenda intr-un stil traditional si foarte elegant, care poate sa gazduiasca detaliile fiecarei calatorii trecute sau viitoare?

 

 

    1. Geanta pentru cosmetice din catifea – travelite – un mod foarte elegant de a transporta oricand si oriunde esentialele in materie de cosmetice, sau chiar si actele. Acest model a fost creat in colaborare cu o celebra si iubita moderatoare din Germania si a devenit imediat best seller, datorita calitatii materialului, dar si a aspectului elegant.

 

  1. Harta Razuibila Editia Hello – Odata razuita, harta prinde viata prin culoare si te motiveaza sa alegi noi si noi destinatii spre explorare. In plus, specificul acestei harti este ca te invata sa adresezi un prietenos “Buna” in limba fiecareia dintre cele 190 de tari. Dimensiunea hartii de 59.4 x 82.5 x 0.2 cm este perfecta pentru aplasarea acesteia in orice birou, living sau spatiu de locuit.

 

  1. Geanta de bord KITE Brand Travelite – O geanta cu un design deosebit, perfecta ata pentru scoala, cat si pentru calatorii. Face parte din categoria produselor de voiaj extralight! Sau poti sa alegi geanta de laptop Mauro Conti – 96.75 ron, foarte eleganta, incapatoare si bine compartimentata.

 

  1. Pusculita „Save the World” – Produs original Luckies of London – Stii pe cineva care are nevoie de un motiv in plus pentru a economisi pentru urmatoarea vacanta? Aceasta pusculita ii va reaminti zi de zi ca e cazul sa planifice noi aventuri. Este posibil sa il determine sa-si goleasca in fiecare seara buzunarele de tot maruntisul si sa il verse la fondul pentru vacanta. Cativa lei nu par multi, dar eforturile sustinute sunt rasplatite in timp.

  1. Set travel Boutique – Husa Pasaport si Eticheta bagaj – Un set perfect pentru persoanele care calatoresc si vor sa aiba pasaportul protejat. Husa este de calitate si are un aspect elegant si rafinat. Eticheta are un spatiu special pentru personalizare si maner pentru prindere. Poate fi cadoul ideal pentru un sot/ sotie/ prieten care calatoreste mult in interes de afaceri, sau este pasionat de lucrurile clasice si elegante. Daca doresti sa completezi cadoul, te invitam sa alegi o carte din selectia noastra sau o harta razuibila.

  1. Husa de troler Luggitas  – Orice troler, oricat de simplu ar fi (sau vechi), va arata mereu bine „imbracat” intr-o husa haioasa de la Luggitas. Poti sa alegi din zeci de modele.

 

  1. Etichete Vintage pentru Bagaje – Cu ajutorul acestui set, posesorul poate sa decoreze si sa personalizeze orice bagaj, aplicand aceste etichete aleatoriu, sau in functie de destinatiile vizitate. Un troler anost va iesi imediat din anonimat si in evidenta. Ideea originala si ambalajul simpatic fac din acest produs cadoul ideal. Poti sa completezi cadoul alegand una dintre hartile razuibile sau o husa de troler cu model atipic. Ce zici?

 

  1. Harta Razuibila Deluxe Neagra – un cadou cu care nu vei da cu siguranta gres! Acest obiect este cadoul perfect pentru pasionatii de calatorii si un obiect decorativ inedit pentru locuinte, spatii de lucru sau chiar cafenele si baruri. In plus, dimensiunile ei reduse ii va ajuta sa o ia cu ei in vacanta!

 

  1. Rucsac semidur LIL’LEDY – turquoise – travelite – Un rucsac absolut deosebit, potrivit pentru o domnisoara eleganta care isi doreste sa aiba un stil unic. Calitatea este un mare plus al acestui produs, oferit de producatorul german travelite.

 

Ce parere ai despre propunerile noastre?

Daca ai intrebari, nu uita ca poti sa ne contactezi oricand, ai aici toate datele.

 

Cu drag,

 

Roxana,

Echipa InBagaj.ro

 

 

vivre.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: