Cine plănuiește un mini-break în Praga, are un buget bine conturat, nici prea mic, nici prea mare și caută un hotel de 5*,

ar putea să găsească inspirație mai jos.

Unul dintre hotelurile noastre preferate din Praga (pot sa spun chiar din Europa, la un anumit nivel al bugetului) este Hotel Three Storks 5*.

Totul este splendid  și corect la acest hotel: amplasarea, în centrul Pragăi – Mala Strana, la doar 5 minute de Charles Bridge; clădirea care îl găzduiește, o fostă fabrică de bere reconsolidată;  design-ul modern, relaxat, luminos, „with a twist”, care respectă arhitectura deosebită a orașului;  camerele spațioase;  micul dejun extrem de bogat și personalul dedicat.

 

Hotelul are doar 21 de camere, decorate într-un mix de contemporan și clasic, facilitățile sunt cele pe care le regăsiți în general la un hotel de 5*, iar unele camere  au vederi splendide către Castel.

Deși nu există un restaurant în clădire, chiar lângă hotel se află Waldstejnska Hospoda, o locație de care se ocupă aceeași proprietari, unul dintre cele mai apreciate restaurante din Praga, atât de către turiștii care îl descoperă întâmplător sau din recomandările Tripadvisor, dar mai ales de către localnici. Bucătăria este una tradițional cehă combinată cu preparate internaționale.

Tarifele încep de la 79 Eur/ Camera DBL cu mic dejun și diferă în funcție de perioadă și gradul de ocupare. De exemplu, dacă intenționați să oferiți persoanei dragi un sejur la Praga de Valentine’s, puteți să optați pentru acest hotel, tariful fiind de 99 Eur/ Noapte/ Camera Dubla Standard/ Mic dejun Inclus.

Pentru un buget redus sau mai bine spus moderat, aș mai avea câteva recomandări ( verificate): Hotel Louis Leger 4* (45 Eur/Noapte/ Mic dejun Inclus), Hotel King Charles Boutique Residence 4* ( 45 Eur/Noapte/Mic dejun Inclus), Hotel Orea Pyramida 4* ( 49 Eur/Noapte/Mic dejun Inclus), Hotel Carlton 4* ( 49 Eur/Noapte/Mic dejun Inclus), Hotel Augustus et Otto 4* ( 49 Eur/Noapte/Mic dejun Inclus).

Dacă nu ați văzut încă Praga, nu mai este timp de pierdut, iar dacă ați fost, știți mai bine decât noi că merită să repetați experiența.

Sugestie: În sezonul acesta aș recomanda haine impermeabile și o umbrelă, sau mai simplu, o pelerină de ploaie cu sistem de agățare la rucsac sau chiar la haine. Ca cea de aici.

Care este hotelul pe care l-ați ales în Praga? L-ați recomanda?

Călătorii cu bine,

Roxana O. 11

Categorii: HOTELURI SPECIALE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: