Mai mult timp, mai multă simplitate pentru tine!

Air France și KLM înțelege că aveți nevoie de mai mult timp pentru a decide cu privire la călătoriile dumneavoastră, așa că vine în sprijinul dumneavoastră cu mai multe măsuri: 

1. SUPORT: Dacă apelezi la o agenție de turism pentru a-ți rezerva biletele, trebuie să știi că ai mai mult timp pentru a te hotărî. Ce înseamnă acest lucru: de exemplu, dacă astazi decizi să efectuezi o rezervare, ai timp mai multe zile să iei decizia finală de emitere a biletelor (numarul de zile depinde și de destinație, perioadă, etc, dar poate ajunge si la 2,3 săptămâni). Astfel poți să găsești și cazare și orice alt serviciu de care ai putea avea nevoie în respectiva deplasare. În plus, zilele acestea nu știm foarte bine cum vor sta lucrurile în urmatoarele două săptămâni, așa că acest serviciu îți oferă posibilitatea blocării unui tarif bun, fără să trebuiască să achiți. Pentru acest serviciu, contactează-ți agenția preferată și solicită detalii cu privire la destinațiile spre care dorești să călătorești.

2. FLEXIBILITATE: dacă aveți rezervate deja zboruri care urmau să fie efectuate până la 31 august 2020, puteți modifica datele de călătorie și / sau destinația. Astfel, KLM vă oferă posibilitatea să modificați datele de călătorie, chiar și destinația, dar dacă nu știți încă unde veți dori/veți putea să călătoriți, puteți să transformați contravaloarea achitată într-un voucher, utilizabil până la 31 decembrie 2021.

Treptat Air France și KLM își repornesc activitatea prin zboruri către anumite destinații, care au fost suspendate din cauza restricțiilor de călătorie în lumina COVID-19. KLM și-a repornit încet rețeaua europeană pe 4 mai, adăugând câte un zbor zilnic către opt destinații: Barcelona, ​​Madrid, Roma, Milano, Budapesta, Praga, Varșovia și Helsinki, în fiecare zi a săptămânii. Și Delta Air Lines, partenerul său pe anumite segmente, își reia operațiunile, începând cu deservirea unor orașe cheie la nivel mondial, precum Paris, Amsterdam, Tokyo, Seul și Mexic, împreună cu serviciile în toate Statele Unite. Rutele se vor redeschide treptat, dar se pot schimba săptămânal și depind foarte mult de măsurile luate de autoritățile din destinație.

Măști de față necesare la bord

Pentru a proteja sănătatea și siguranța clienților și personalului său, Air France și KLM au luat multe măsuri de securitate și sănătate la aeroport și la bord. Ca o măsură suplimentară de protecție și în conformitate cu liniile directoare naționale și internaționale, va fi obligatorie purtarea unei măști de față atât de către pasageri, cât și de către echipajul de la bord. Pasagerii trebuie să-și aducă propria mască de față atunci când călătoresc și vor fi anunțați în consecință de Air France sau KLM, în funcție de rezervare. Delta Air Lines a introdus deja măști de față obligatorii din 4 mai. 

Pentru cele mai reale informații despre rețele și zboruri curente, vă recomandăm să consultați Airfrance.com, KLM.com și Delta.com.

Echipa InBagaj.ro

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: