Una dintre concluziile importante pe care le-am tras în această perioadă de izolare este aceea că este foarte important să ne simțim bine în spațiul în care ne petrecem cel mai mult timp, acum acesta fiind acasă. 

Și dacă îți plac obiectele decorative care să te poarte cumva dincolo de granițe și să îți creeze senzația că te vor ajuta să fii mai aproape de destinațiile pe care le-ai iubit explorându-le, sau chiar de acelea pe care visezi că în curând le vei putea vizita, ne-am gândit să îți recomandăm și noi noutățile descoperite de noi în online

 

Foarte important, cele de mai jos nu sunt produse scumpe, majoritatea au pret sub 100 ron, dar sunt mici detalii care ar schimba un decor, i-ar acorda o notă personală, l-ar scoate din contextul ușor anost în care se află uneori. Pentru a le integra vizual mai ușor într-un context, toate piesele sunt grupate tematic, sperăm să vă placă!

 

1.Dining exotic – în mod clar aceste combinații te pot trimite cu gândul spe destinații precum Thailanda, Bangkok, dar fiecare poate să viseze către orice destinație simpte…

Cred că cea mai la îndemână și mai puțin costisitoare creare a unui cadru exotic este folosirea diferilor elemente în dining și la servirea meselor.

    

 

Două – trei elemente de acest gen, împreună cu aperitive ingenioase și un cocktail inedit, vor da culoare multor după-amieze…

 

 

2. Balcon confortabil și boem. Dacă aveți un balcon sau o terasă unde vă petreceți foarte mult timp, iată câteva idei:

Câteva perne cu motive inedite, o pătură și câteva plante, vor schimba cu totul aspectul balconului și nici nu îți va crea o mare gaură în buget.

sursa foto:pinterest.co.uk

3. Decor oriental. Poate ai adus cu tine câteva amintiri din ultima călătorie în Asia pe care le-ai integrat în decorul actual, dacă nu, iată câteva variante:

 

 

 

 

 

 

O schimbare radicală, cu un cost minim, vei obține cu un tapet îndrăzneț,

precum cel de mai jos:

 

4. Decor marin. În general decorurile marine sunt foarte puțin încărcate, dar predomină albul, bleu-ul, albastrul marin, dar și decotațiunile tematice.

 

 

 

 

sursa foto:echodeco.gr

Îți plac?  Ce ai alege?

 

kdeco.ro

Categorii: Shopping

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: