Dragii noștri, cei de la Czech Airlines vin cu vești bune, așa că puteți deja să începeți să faceți planuri…

Veți găsi mai jos comunicatul integral:

Începând cu 25 mai 2020 vor fi reluate zborurile între Praga si Bucuresti

Începând cu 18 mai 2020, intentionam sa reluam operarea zborurilor Czech Airlines pe rutele selectate catre si dinspre Praga. Primele destinatii sunt Amsterdam, Paris, Frankfurt si Stockholm. La 24 mai 2020, intentionam sa reluam zborurile între Praga si Kiev, urmate de cele dintre Praga si Odessa, cu o zi mai târziu, cu conditia ca masurile de carantina din Ucraina sa fie încheiate asa cum este planificat în prezent. Începând cu 25 mai 2020 vor fi reluate zborurile între Praga si Bucuresti.

Reluarea treptata a operatiunii se face în conformitate cu toate normele relevante si ridicarea limitarilor aplicate în prezent în fiecare tara, prin urmare pot fi efectuate unele ajustari suplimentare ale programului.

În acelasi timp, implementam noi masuri la bordul aeronavei pentru a asigura siguranta pasagerilor. Aceasta include în special obligatia pasagerilor de a folosi masti pentru nas si gura la îmbarcare si pe parcursul întregului zbor, distantare sociala (pastrarea distantei de 2 metri la îmbarcare si debarcare) sau plati fara contact atunci când cumpara bauturi racoritoare la bord.

 

La bordul avioanelor se aplica standarde de igiena foarte stricte, interioarele aeronavei sunt supuse unei dezinfectari minutioase înainte si dupa fiecare zbor, toaletele si inclusiv scaunele si compartimentele de depozitare.

 

Cu stima,

Echipa Czech Airlines Romania”

 

activitati-cadou.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: