Pentru trecerea dintre ani îţi propunem una din ofertele de Revelion lansate de agenţiile de turism cu această ocazie. Vacanţele exotice sunt din ce în ce mai căutate în sezonul rece şi dacă adăugam la pachet o petrecere deosebită de Revelion, vacanţa ta va fi de neuitat!

Ce destinaţii exotice alegem pentru Revelion?

Atunci când ne gândim la destinaţii exotice cu siguranţă ne imaginăm o plaja cu palmieri, soare, o băutură răcoritoare savuroasă, linişte şi o carte interesantă lângă sezlong. Imaginea poate fi reală daca alegem să ne petrecem Revelionul în ţări exotice. Agenţiile de turism au pregătit foarte multe oferte tentante pentru a petrece noaptea dintre ani într-un mod netradiţional.  Profităm de această ocazie şi ne răsfăţăm la temperaturi mari, lăsând în urmă zăpada şi frigul de la noi din ţară.

Am selectat cele mai râvnite destinaţii:

  1. Ofertă Revelion Dubai

Paralela45 a pregătit mai multe pachete de Revelion în Dubai, cu preţuri pornind de la 841 euro/persoana,  pentru un sejur de 7 nopţi. Spectacolul de artificii este cu adevărat impresionant, aşa că dacă ajungi aici nu rata Fântâna Dubai, Souk Al Bahar şi Burj Plaza, considerate a fi cele mai bune locuri de unde poţi vedea spectacolul legendar de artificii.

  1. Revelion în Tanzania, Zanzibar

Cei de la Alltur ne propun oferte pentru revelion în Tanzania, Zanzibar, cu preţuri pornind de la 1895 euro, 7 nopţi de cazare, transport cu avionul, sejur cu pensiune completă şi supliment de Revelion.

Insula Mirodeniilor te încântă cu plaja ei albe şi vegetaţia luxuriantă. Nu rata nici recifurile de corali din Oceanul Indian, rar poţi vedea un spectacol de o aşa frumuseţe. Centrul istoric al “Oraşului de Piatra” a fost inclus în patrimonial Unesco şi este impresionant prin influenţele europene ale arhitecturii. În Stonecity te poţi plimba pe străzile înguste, poţi admira porţile de lemn, cu detaliile lor impresionante, poţi vizita bazarele şi moscheile.

Dream of Zanzibar

  1. Revelion in Cuba

Tot de la Alltur putem achiziţiona un pachet special pentru Revelion în Cuba.

Fiind şi cea mai mare insulă din Caraibe, Cuba oferă turiştilor un spectacol cu adevărat exotic. Aici regăsim farmecul colonial, plaje superbe, mâncare şi bauturi deosebite şi, bineinţeles, râvnitele trabucuri cubaneze. Havana este o adevărată bijuterie arhitectonică, motiv pentru care a fost şi inclusă în Patrimoniul Unesco. De neratat este şi Varadero, cea mai mare staţiune de pe litoralul cubanez.

Poţi achiziţiona de la Alltur 10 nopti de cazare în Havana & Varadero la un hotel de 3, 4 sau 5 stele, cu preţuri pornind de la 1895 euro, all inclusive.

  1. Revelion in India

Eturia propune circuitul Discover Golden Triangle of India, un sejur de 8 zile, în care vizitezi Delhi, Agra şi Jaipur.

Descoperă Triunghiul de Aur al Indiei, împreună cu cele mai importante obiective turistice pe care trebuie să le vezi cel puţin o dată în viata. Călătoria începe în Delhi, unde te poţi pierde pe străzile aglomerate şi poţi vizita orasul vechi. Delhi este cel mai bogat şi diversificat oraş din întreaga Indie, cu stiluri arhitectonice diverse. În Delhi în prima zi vei vizita Poarta Indiei, Reşedinţa Preşedintelui , Casa Parlamentului, cel mai înalt minerit din cărămidă, Qutub şi Casa lui Ghandi. A doua zi include un tur al vechiului Delhi, plimbare cu ricşa şi vizită la Jama Masjid, cea mai mare moschee din India, Humayun‘s Tomb şi Templul Akshardham. În Agra vizitezi Taj Mahalul, considerat a fi una din minunile lumii modern şi Fortul Agra. În Jaipur vei găsi cele mai apeciate bazare din Asia şi te poţi bucura de o plimbare pe elefanţi.

  1. Sejur pe plaja în Punta Cana, Republica Dominicana

Eturia te invită să sărbătoreşti noul an pe plajele din Marea Caraibelor. În Punta Cana te poţi delecta cu excursii cu monster truck, jeep safari sau buggy. Dacă eşti pasionat de golf sau vrei doar să încerci, aici găseşti 6 terenuri de golf foarte apreciate. Dacă eşti pasionat de sporturile acvatice, cu siguranţă vei găsi ceva pe placul tău. Poţi chiar să şi inoţi alături cu delfini dresaţi, contra cost, bineînţeles. Resorturile din Punta Cana au grădini în care poţi admira palmieri, papagali, păuni şi chiar şi păsări flamingo.

  1. Sejur de Revelion în Bangkok şi plaja Phuket.

Două zile în capitala Thailandei, urmate de câteva zile pe plajele din Phuket te vor energiza cu siguranţă pentru câteva luni. Nu rata nici saloanele locale de masaj din Phuket Town, considerate a fi cele mai bune din întreaga insulă. Preţul pentru 11zile/ 9 nopţi este de 2170 euro, cu plecare în 29.12.2018, tot prin agenţia Eturia.

Bangkok este considerat a fi cel mai prietenos oraş cu turiştii din Asia. Vei vizita Palatul Regal, tot aici vei vedea şi Golden Chedi, Panteonul regilor Chakri şi cele Opt Turnuri Colorate, precum şi  Templul lui Buddha culcat, cel mai mare şi mai vechi templu din Bangkok.

  1. Revelion pe o croazieră de lux în America de Sud

Cei de la Perfect Tour ne propun o crozieră de lux în America de Sud, pentru 8 nopţi. Cu plecare din Rio de Janeiro, nava Azamara Pursuit îţi oferă pensiune completă şi un sejur de neuitat. Vei putea petrece o zi în Sao Paolo, o zi în Montevideo, Uruguay, o zi în Punta del Este, Uruguay şi vei debarca în Buenos Aires, Argentina.

  1. Maroc – Revelion în Regatul Exotic

Vei descoperi minunatele peisaje şi magia Marocului, ţara culorilor vii şi a condimentelor, a castelelor şi mesteşugurilor. De menţionat sunt şi plajele exotice şi peisajele de poveste. Alege de Revelion să faci o excursie de neuitat într-o ţară plină de tradiţii şi istorie, vei străbate deşertul Sahara savurând un ceai de mentă şi te vei bucura de frumuseţea şi mirajele deşertului. Oferta pentru Maroc este de 9 zile, astfel că ai timp destul pentru vizitat, dar şi pentru sărbătorit trecerea dintre ani. Vei vizita Casablanca, Marrakech, Essaouira, Fez, Rabat şi multe alte zone pline de tradiţii şi magie. Transportul este cu avionul din Bucureşti, se oferă în pachet 8 nopţi de cazare, transfer de la aeroport, însoţitor de grup şi cina de Revelion, ofertă pe care o găsim la Paralela45.

  1. Israel – Revelion în Ţara Sfântă

Alege să petreci un Revelion de neuitat în Ţara Sfântă! În Israel găseşti locuri fabuloase încărcate de religie, spiritualitate şi istorie. Cum am descrie Israelul în câteva cuvinte? O ţară specială în care fuziunea dintre miracol şi tehnologie, istoria antica şi viitorul au adus la valorificarea Ţării Sfinte. Aici vei vizita faimosul Tel Aviv, Tiberias, Muntele Tabor, Capernaum, Nazaret, Haifa şi Ierusalim. Agenţia a pregătit deja o ofertă de 6 zile în perioada Revelionului, aşa că nu rata această ocazie.

 

Contactează-ne dacă doreşti să afli mai multe informaţii despre aceste oferte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: